2019 - Επι-Kοινωνία

2019 - Επι-Kοινωνία

Δύο χρόνια μετά την σύσταση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Τήνου, μια ομάδα εικαστικών με κοινό όραμα την πολιτιστική συνέχεια,με συνεχή αναζήτηση και στόχο την αλληλεπίδραση με το κοινό, αποφασίσαμε να εκθέσουμε τις δουλειές μας, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου « Άνθεια».

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουμε μπήκαμε στο σύγχρονο εικαστικό διάλογο και ο καθένας εκφράστηκε προσωπικά μ’ ένα δυναμικό μείγμα από ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, video art, ταπισερί, φωτογραφία, άλλοτε ρεαλιστικά, ανεικονικά ή με συμβολοποιήσεις.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον κο. Σκλάβο Άκη, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Άνθεια καθώς και στον Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Παναγιώτη Χ. Πρασσά.Στον κ. Θωμά Αλβέρτη που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του Συλλόγου να ντύσει με μουσικές μελωδίες, την βραδιά των εγκαινίων. Ευχαριστούμε τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών του ΙΤΗΠ κ. Γιώργο Φωτόπουλο για την βοήθειά του, τους συνεργάτες μας κα Marloes Vidalis –Frei και κ. Μιχάλη Τωμαδάκη, καθώς και την εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου, που είναι πάντα αρωγός στις δράσεις του συλλόγου μας.

Χρήστος Σανταμούρης

Πρόεδρος του συλλόγου ΣΚΕΤ Τήνου

 

 

Related Articles